Samtale v. Mist/Tab og Sorg

At tabe/miste eller vælge en abort af en ønsket graviditet er nærmest umenneskelig. 15-20% af alle opdager graviditeter ender med en spontan abort, 1 af hver 5-6 graviditet går til. Det kan også være hvis fosteret ikke er velskabt og derved ikke ville kunne overleve. I sådanne situationer opleves det, at man som forældre skal træffe et valg om man ønsker at beholde graviditeten eller om den skal afbrydes. Et umenneskelig valg.
Selvom det er helt normal, så er det rigtig svært at stå i, eftersom graviditeten er ønsket. I Danmark er der bare ikke særlig meget plads eller rum til at sørge over sådanne nogle tab. Så ved Fødselsterapeuten Camilla Mia, er der mulighed for at få en samtale, hvor der vil være forståelse, kendskab, empati og rum til alle følelser.

Sådan en samtale vil indeholde præcist det dit behov er. Men som udgangspunkt snakker vi om din oplevelse og følelser omkring dette. Vi vender også fremtiden og jeres ønsker hvis dette ønskes. Generelt bliver sådan en samtale tilrettelagt dig.


Praktisk:

Jeg køre ud, så samtalen er i dit hjem og  er á 60 minnutter.

Pris: 800 DKK


Kørselstillæg vil forekomme i en 20 km radius fra Svenstrup J
og ligger på 3 kr,- pr. km., med mindre andet er aftalt.