Mit arbejde & jeg

Hvornår skal du bruge en Doula


 • Uge 6-10 - Læge 
 • Uge 11-13 - Nakkefoldsscanning
 • Uge 13-15 - Jordmoder
 • Uge 18-21 - Misdannelesscanning 
 • Uge 21 - Jordmoder
 • Uge 25 - Læge
 • Uge 29 - Jordmoder
 • Uge 30 - Finder sin Doula
 • Uge 32 - Læge
 • Uge 35 - Jordmoder
 • Uge 37 - Jordmoder
 • Uge 39 - Jordmoder
 • Uge 41 - Jordmoder


Det er forskelligt om man ønsker, at ens doula er med tidligt i graviditeten, eller lidt senere. Men de fleste tager kontakt til sin doula omkring uge 30

Hvor er jeg som din Doula?


Hvor er jeg på fødestuen som doula? -Altså på fødestuen er der jordmorder, (Blå farve) og så er der selvfølgelig den gravide, som er i fødsel. (Lilla farve) Hvis kvinden har en partner, er partneren som regel ved hendes siden. (Grønne farve) Jeg som doula, er ved kvinden, om det er i form af akupressur, meyer tryk eller bare som støtte. (Rød farve)

Jeg er ikke på fødestuen i stedet for jordmoderen, men som ekstra støtte for den gravide! 
Hvis du ønsker at føde hjemme, er jeg der igen til at støtten den gravide igennem ve-smerterne og mestringen af fødslen, og som jordmoderens højre hånd.